When I decided to start a healthy life, I decided to use Ballstad

Da jeg bestemte meg for å starte et sunt liv, bestemte jeg meg for å bruke Ballstad

Jeg har brukt Ballstad i ca 2 år. Da jeg bestemte meg for å starte et sunt liv, foreslo kostholdseksperten min at jeg skulle bruke omega-3 og som et resultat av forskningen min bestemte jeg meg for å bruke Ballstad. Den lukter aldri. På den annen side etterlater den ikke vond smak i munnen og selv om jeg er en person med fordøyelsesproblemer har jeg aldri hatt noen problemer. Jeg begynte å se effekten en uke etter at jeg begynte å bruke den. Jeg pleide å våkne trøtt om morgenen, men etter Ballstad har denne situasjonen gradvis endret seg. Jeg føler meg mer energisk. Det har også hjulpet vekttapprosessen min. Derfor tenker jeg aldri på å slutte.