Ballstad had what I was looking for most in a product: quality and trust!

Ballstad hadde det jeg var mest ute etter i et produkt: kvalitet og tillit!

Jeg jobber i Nasjonal radio og fjernsyn. Ved siden av publisering, som er en stressende og krevende jobb, fortsetter jeg også å satse på en akademisk karriere.

Ballstad er et produkt jeg har brukt siden 2019. Før jeg oppdaget Ballstad, prøvde jeg dusinvis av merker og urtemedisinere ved å se på deres EPA- og DHA-forhold. Da jeg begynte å bruke Ballstad, skjønte jeg at ingen av dem faktisk fungerte for meg. Da bestemte jeg meg for å kjøpe den til hele familien min fordi Ballstad hadde det jeg var mest ute etter i et produkt: kvalitet og tillit!

Jeg byttet adresse veldig ofte på grunn av mine reiser, og selvfølgelig var det tider at produktene ble forsinket til å nå meg og gikk til forskjellige adresser. Ballstad-funksjonærene løste disse problemene uten å slite meg. Ballstad var det beste selskapet jeg noen gang har sett når det gjelder kunderelasjoner. Produktene deres er av meget høy kvalitet, kundeservice går inn for å løse problemet fremfor å forstørre det, de kontakter oss umiddelbart når et nytt produkt kommer eller når det er rabatt.

Når jeg tenker på Ballstad, kommer Bosch sitt motto «Jeg vil heller tape penger enn å stole» på tankene.

Takk skal du ha.