The fact that it is offered in small capsules also brings ease of swallowing

Det faktum at det tilbys i små kapsler gjør det også lettere å svelge

Som en 64 år gammel kvinne med et aktivt næringsliv; Etter å ha fastslått at Ballstad har høye verdier basert på min detaljerte forskning, flyttet jeg mitt valg av omega-3 kosttilskudd, som jeg har brukt i mange år, til Ballstad.

Det faktum at det tilbys i små kapsler gjør det også lettere å svelge, mens det faktum at produktet presenteres for forbrukeren i en elegant innpakning med tanke på mange fine detaljer også øker tilliten til produktet.

Mens jeg oppriktig sier at dette produktet, som jeg har brukt i 6-7 måneder, har økt dynamikken min, vil jeg gjerne si at jeg har anbefalt det til mange av vennene mine og at de er fornøyde med avgjørelsen om å bruke det .