I could not find any other product that surpassed the Ballstad brand.

Jeg kunne ikke finne noe annet produkt som overgikk Ballstad-merket.

Da jeg møtte helseproblemer så vel som et travelt arbeidsliv, skapte jeg en idretts- og yogarutine som jeg har holdt på med lenge nå.

I tillegg vendte jeg meg til kosttilskudd for å støtte min livskvalitet og bli kvitt kronisk tretthet. Jeg har prøvd forskjellige merker av omega-3 produkter. Jeg har brukt Ballstad i 2 år. Da jeg vurderte produktet med tanke på kvalitet, produksjonssted og dets effekter på kroppen min, kunne jeg ikke finne noe annet produkt som overgikk Ballstad-merket.

Det er et produkt og en tjeneste som jeg er absolutt fornøyd med og vil fortsette å bruke når jeg tenker på støtte fra kundeservice når jeg har problemer med emballasje-, service- og fraktselskaper.