Living healthy is my lifestyle

Å leve sunt er min livsstil

Han er en toppleder som prøver å tilpasse livet til 24 timer. Til tross for det intense arbeidstempoet han starter dagen med sport, er Mr. Mehmets mål å leve livet fullt ut.

Han husket ikke når han spiste gatekjøkken sist, han var nøye med å mate på en balansert, sunn og økologisk måte. Han møtte Omega-3 på grunn av kolesterol og har ikke blitt separert siden. Han begynner tidlig på dagen med sport og fortsetter med jobben og avslutter med å spille spill med sønnen. Han understreker at måten å få til dette på, er å holde tett på de riktige rutinene.

Mehmet: Livet mitt er basert på mål og å realisere dem. Jeg tror jeg kan oppnå alt jeg vil. Det viktige er å ta de riktige beslutningene for å identifisere og løse problemet. Når du oppnår dette, vil du legge alle unnskyldningene bak deg. Jada, du må kanskje gi opp noe, men det er bare en liten pris å betale. Huset og arbeidet mitt er på forskjellige sider, men jeg passerer broen hver dag på 15 minutter. Jeg våkner bare en time tidligere og venter ikke i trafikken på en og en halv time, og jeg bruker denne tiden til å drive med sport. Alt handler om valg. Egentlig gjør jeg ikke noe ekstra enn jeg må. Jeg prøver å gjøre det jeg synes er riktig. Jeg lar det ikke ligge i tankene, jeg får det til. Det er alt jeg gjør.

"Hvis det er et problem, er det også en løsning"

Mehmet: Selv livet er fullt av overraskelser, jeg vil ha kontroll. Det var denne følelsen som brakte meg sammen med Omega-3. Selv om jeg bryr meg om helsen min, har jeg et kolesterolproblem som er arvet fra familien min. Jeg kan holde verdiene mine i balanse takket være Omega-3. Jeg føler meg mye bedre med fordelene som det gir utenom kolesterol. Først brukte jeg vanlige fiskeoljer som kan beskrives som supermarkedsprodukter og jeg fikk ikke så mye resultat. Da jeg ikke fant det jeg leter etter i Tyrkia, begynte jeg å ta med meg fra utlandet. Jeg måtte imidlertid slutte å ta Omega-3 i flere måneder da jeg ikke skulle til utlandet. Det er en stor fordel for meg å enkelt nå kvalitet Omega-3 som jeg ser etter med Ballstad. Nå kan jeg fortsette å få vanlig Omega-3-støtte slik det skal være.

"Jo bedre jeg tar vare på meg selv, jo bedre vil livet ta vare på meg."

Mehmet: Jeg jobber hardt, jeg sliter med å nå målene fremover. Det er også naturlig at dette tempoet kommer til å forårsake høyt stress. Jeg kan takle stress ved å drive med sport, naturlig mat, ta Omega-3-tilskudd. Jeg innrømmer at dette krever seriøs disiplin. Jeg tror ikke det er lett, men jeg vil leve livet fullt ut. Vi trenger denne disiplinen for å unngå å si "hvis bare", og i morgen kan det være for sent.