If you want high performance, make the right choices

Hvis du vil ha høy ytelse, ta de riktige valgene

Selv om Yoga spiller hovedrollen i Yasemin sitt liv, liker hun også å spille tennis veldig godt. Det morsomste for henne er å ha på seg egne klær mens hun driver med sport. I tillegg til yoga-, svømme- og løpeklær for kvinner, er det daglige design i kolleksjonen hennes. Hun trenger høy konsentrasjon til enhver tid da hun gjør raske overganger mellom ulike disipliner. Ms. Yasemin, skaperen av Yorstruly-merket, bruker Omega-3 for å fange ytelsen hun ser etter.

 

«Som merkevareeier må jeg gjøre mange ting samtidig. Jeg må være sterk for å få til dette. ”

For en sunn kropp og et sunt sinn

Yasemin: Jeg lever i et veldig intenst tempo. Jeg står opp tidlig om morgenen og starter dagen raskt. Trettheten min er ikke bare fysisk, men også mentalt. Selv om jobben tar mye av tiden min, passer jeg på å trene og bruke tid på meg selv. Jeg trenger energi for å klare dette. Jeg må alltid være i form for å kunne leve det livet jeg ønsker

 

"Jeg har bare én kropp og jeg må ta vare på den på beste måte."

Yasemin: Det er ikke for meg å leve som om det ikke er noen morgendag. Det er min prioritet å være mer sprek enn folk på min alder. Jeg ønsker å ha et langt liv ved å bli frisk. Det er målet mitt å bruke tid energisk og sterkt. Jeg begynte å undersøke etter at en nær venn av meg sa at Omega-3 var riktig for meg. Etter hvert som jeg lærte detaljene, ble jeg mer interessert og begynte å bruke den. Siden den dagen har Omega-3 en stor plass i livet mitt. Det var effektivt for å øke kvaliteten på livet mitt.